Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Λεπτομέρειες για τον θάνατο του Keith Flint


ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ με τη Γιαπωνέζα σύζυγό του, dj και μοντέλο, Mayumi Kai και η επιδείνωση της κατάθλιψης σε συνδυασμό με καταχρήσεις, οδήγησαν τον Keith Flint στην αυτοκτονία, αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, Sun και Μirror...





Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2006 σε μία τελετή με λαμπερούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και οι Liam Gallagher, David Gest, Natalie Appleton και Mat Willis. Τα συσσωρευμένα προσωπικά προβλήματα του Flint έφεραν σε αδιέξοδο τη σχέση του με την Kai, για την οποία ο τραγουδιστής είχε τονίσει ότι τον έσωσε από τα ναρκωτικά.

Flint και Kai είχαν αποφασίσει να πουλήσουν την έπαυλη του 15ου αιώνα στο Essex, την οποία ο frontman των Prodigy είχε αποκτήσει το 1997 έναντι του ποσού των 260.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο 49χρονος καλλιτέχνης έκανε χρήση μαριχουάνας, κοκαΐνης και τα συνδύαζε με αλκοόλ, ενώ εθίστηκε σε συνταγογραφούμενα φάρμακα, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είχε εδώ και χρόνια αυτοκτονικές τάσεις, αλλά τόνιζε πως είναι «δειλός για να εκτελέσει αυτό το σχέδιο».

Την ημέρα του θανάτου του Flint, η Kai βρισκόταν στο Τόκιο όπου ετοιμαζόταν να παίξει μουσική στο κλαμπ Atom Tokyo. «Ηταν ένας πραγματικός πρωτοπόρος, καινοτόμος και θρύλος», τόνισε στο twitter.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...