Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Εφυγε από τη ζωή ο Pat Torpey, ντράμερ των Mr. Big


AKOMH μία τεράστια απώλεια έρχεται να προστεθεί στο «γαϊτανάκι» θανάτου που έχει στηθεί το τελευταίο διάστημα. Ενας σπουδαίος ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των χαρισματικών Mr. Big, ο Pat Torpey, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, νικημένος από τη νόσο του Πάρκινσον...



Ο Torpey άρχισε την άνιση μάχη με τη νόσο το καλοκαίρι του 2014, όταν και έγινε η διάγνωση για Πάρκινσον. «Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε πως ο αδερφός μας, φίλος, ντράμερ και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, Pat Torpey, πέθανε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, λόγω επιπλοκών του Πάρκινσον, ασθένειας που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια», ήταν η ανακοίνωση του γκρουπ μέσω του FB, ενώ ο μπασίστας της μπάντας, Billy Sheehan, τόνισε:

«Είμαι εξαιρετικά λυπημένος που μοιράζομαι μαζί σας τόσο άσχημα νέα. Ο Pat ήταν ο πιο κοντινός φίλος της μουσικής μου πορείας. Τον γνωρίζω πάνω από 30 χρόνια. Ήταν ένας από τους εξαιρετικούς ανθρώπους που είχα την τύχη να γνωρίσω και την τιμή να δουλέψω μαζί. Όλα τα μέλη των Mr. Big έτρεφαν υψηλό σεβασμό και θαυμασμό γι’ αυτόν».







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...