Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Στο στούντιο οι Tool για το τελικό στάδιο του νέου άλμπουμ τους


TON ΔΙΑΔΟΧΟ του 10.000 Days από το μακρινό πλέον 2006, άρχισαν να ηχογραφούν στο στούντιο οι Tool. Οπως ανακοίνωσαν ο Joe Barresi θα αναλάβει ξανά τη μίξη και όλα δείχνουν ότι ύστερα από 12 χρόνια, πλησιάζει η ώρα για το 5ο άλμπουμ του γκρουπ - φαινομένου...







Εγραψαν χαρακτηριστικά οι Tool στην ιστοσελίδα τους, σε ένα μήνυμα το οποίο φαίνεται να έχει γράψει ο Keenan:

«Είστε έτοιμοι για μια έκτακτη είδηση; Ετοιμαστείτε... πάμε λοιπόν:

Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε πολύ ευχάριστα νέα για τους οπαδούς τόσο των Tool όσο και του prog-metal γενικά. Ύστερα από τόσα χρόνια συνθέσεων και ηχογραφήσεων (και επανηχογραφήσεων) στη σοφίτα του συγκροτήματος, μπορώ πλέον επισήμως να ανακοινώσω ότι τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ένα μεγάλο στούντιο όπου επίκειται η κανονική έναρξη της ηχογράφησης για το επόμενο άλμπουμ.

Τις τελευταίες ημέρες τα μέλη του συγκροτήματος κάνουν της προσαρμογές τους στο νέο ηχητικό περιβάλλον, πληκτρολογώντας τις σωστές ρυθμίσεις καθώς και τα τηλέφωνα από τα εστιατόρια της περιοχής, περιμένοντας τον Danny να αρχίσει την επιλογή των κομματιών από στιγμή σε στιγμή, πιθανώς ακόμη και την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές!

Είμαι επίσης ευτυχής που σας ανακοινώνω ότι ο «Evil» Joe Barresi θα έχει τα ικανά του δάχτυλα στην κονσόλα των μηχανημάτων, για ένα ακόμη αριστούργημα των Tool από την ταλαντούχα ομάδα. Τσιμπηθείτε για να δείτε πως δεν ονειρεύεστε, καθώς μαθαίνω ότι όλα είναι έτοιμα στο σημείο αυτό για τις προσεχείς ηχογραφήσεις.

Θα ανεβάζω τακτικά μικρές και μεγάλες πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο της επιλογής των κομματιών ενώ τα παιδιά προχωρούν στη διαδικασία της ηχογράφησης, και ελπίζω πως όλοι σας θα συνεχίσετε να μπαίνετε ξανά και ξανά στην ιστοσελίδα για να μάθετε κάθε σχετική λεπτομέρεια.

Στο μεταξύ μπορείτε να επισκέπτεστε και της προσωπικές ιστοσελίδες καθενός από τα μέλη του συγκροτήματος όπως και τις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter, Facebook, Instagram κλπ.) για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς οι Tool ετοιμάζονται για το επόμενο στάδιο της μουσικής τους οδύσσειας».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...