Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Οι Aerosmith «βρήκαν» έναν φίλο από τα παλιά...


ENAΣ… παλιόφιλος των Aerosmith εμφανίστηκε ξαφνικά από την εποχή που το γκρουπ πραγματοποιούσε τα πρώτα βήματά του. Όχι, δεν πρόκειται για άνθρωπο, αλλά για ένα βανάκι με το οποίο το θρυλικό γκρουπ ταξίδευε για τις πρώτες συναυλίες του στις αρχές των 70’s πριν καν κυκλοφορήσουν το παρθενικό άλμπουμ τους…





Το American Harvester Metro van του 1964 βρέθηκε (φυσικά εγκαταλελειμμένο) κατά τη διάρκεια γυρισμάτων αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος για αντίκες, το «American Pickers», σε ένα αγρόκτημα στο Τσέστερφιλντ της Μασαχουσέτης, περίπου 160 χιλιόμετρα από την έδρα των Aerosmith, τη Βοστόνη.

Στο πλάι του είχε ζωγραφισμένο ένα περίεργο τύπο - καρτούν και το πρώιμο λογότυπο του γκρουπ. Το μόνο που έμενε πλέον ήταν να αναγνωριστεί από κάποιο μέλος της μπάντας. Οι συντελεστές απευθύνθηκαν στον Ray Tabanο, ιδρυτικό μέλος των Aerosmith, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο όχημα ήταν του συγκροτήματος τονίζοντας ότι η εικόνα του θύμισε τις «ταπεινές αρχές».

Η μετέπειτα ιστορία του φορτηγού παραμένει άγνωστη, όπως και ο λόγος που οι Aerosmith το εγκατέλειψαν. Η εκπομπή πλήρωσε 25.000 δολάρια στον τελευταίο ιδιοκτήτη του βαν για να το αποκτήσει, καθώς, όπως τόνισαν στελέχη της, «είναι πλέον ένα κομμάτι της αμερικανικής ιστορίας του rock and roll».








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...