Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Νεκρή η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του Bruce Dickinson, Paddy Bowden


Η ΠΡΩΗΝ σύζυγος του Bruce Dickinson και μητέρα των τριών παιδιών του, Paddy Bowden, βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα το βράδυ από τον ίδιο τον τραγουδιστή στο σπίτι που διέμενε παλαιότερα με τον frontman των Iron Maiden, 
στο Τσίζγουικ, στο δυτικό Λονδίνο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος προήλθε από ατύχημα, χωρίς να δίδονται περαιτέρω λεπτομέρειες...




«Είναι μια πραγματική τραγωδία που φαίνεται να οφείλεται σε ένα τραγικό ατύχημα» δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος πλέον ζει στο Παρίσι με την κατά 15χρόνια νεώτερη του γυμνάστρια Λεάνα Ντόλτσι. «Τα παιδιά μας Όστιν, Γκρίφιν και Κία είναι συντετριμμένα. Από σεβασμό στην Πάντι δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο γι’ αυτή την ανείπωτη και οδυνηρά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας», τόνισε σοκαρισμένος ο Dickinson.
Οι δυο τους είχαν παντρευτεί μετά από δύο χρόνια γνωριμίας το 1990 αλλά χώρισαν τον περασμένο Νοέμβριο ύστερα από 29 χρόνια γάμου. Είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον 29χρονο Όστιν, την 28χρονη Κία και την 27χρονη Γκρίφιν. Το διαζύγιό τους ήταν «επεισοδιακό» και είχε κοστίσει 90 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Ο χωρισμός τους ήρθε τέσσερα χρόνια αφότου ο τραγουδιστής επέστρεψε στη σκηνή, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο του λάρυγγα και έχοντας την πλήρη συμπαράσταση από την σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...