Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ο Αdler και επισήμως στο νέο άλμπουμ των Megadeth


Ο ΚΟΣΜΟΣ το 'χε τούμπανο, οι Megadeth κρυφό καμάρι και μοιραία, πριν από λίγες ώρες, η μπάντα ανακοίνωσε και επισήμως τη συνεργασία της με το «πολυβολείο» Chris Adler, ντράμερ των Lamb Of God, για τη δημιουργία του νέου άλμπουμ.




Η ανακοίνωση των Megadeth: «Ο Dave Mustaine, η δημιουργική δύναμη που οδηγεί το αυθεντικό Αμερικανικό metal και τους crossover hard rock (σ.σ. !!!) γίγαντες Megadeth, και ο Chris Adler, ντράμερ των ηγετών του modern American heavy metal, Lamb Of God, θα ενωθούν με τον αυθεντικό μπασίστα David Ellefson στη δημιουργία του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου των Megadeth. Ο Αdler θα μετέχει ως καλεσμένος (guest) στο δίσκο, συμβάλλοντας με την κεραυνοβόλα, πανίσχυρη και τεχνικά ακριβής, τεχνική του, προσθέτοντας νέο αίμα και ώθηση στο μείγμα, ενώ την ίδια στιγμή θα παραμένει πιστός στις ρίζες των Megadeth».
Ο Adler με t shirt των Megadeth.
«Ο Κρις είναι ένα τεράστιο ταλέντο, και ένα καταπληκτικό πρόσωπο που πρόκειται να φέρει ένα νέο επίπεδο ενέργειας στους MEGADETH, με το οποίο οι φαν θα χάσουν το μυαλό τους. Δεν έχω παρά μόνο σεβασμό για τους προηγούμενους ντράμερ μου, αλλά αυτή η συνεργασία πρόκειται να σκοτώσει. Θέλω να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα μέλη των Lamb Of God που επέτρεψαν να γίνει αυτή η συνεργασία», τόνισε εμφανώς ενθουσιασμένος ο Dave Mustaine, ενώ ο David Ellefson πρόσθεσε: «Ο Chris ήταν αγαπημένος φίλος της μπάντας για πολλά χρόνια τώρα και εκτιμά τη μουσική και την κληρονομιά μας. Είμαι περήφανος που θα στηρίξει τη rhythm section στο νέο δίσκο. Μπορώ να δω ξεκάθαρα μια νέα εποχή να εκτυλίσσεται στο επόμενο κεφάλαιό μας».
Ο Chris Adler τόνισε με τη σειρά του: «Μεγαλώνοντας δεν υπήρξε άλλη μπάντα που σήμαινε τόσα πολλά για μένα και την κατεύθυνση που πήρα ως ντράμερ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν θα έκανα τίποτα απ’ όσα έκανα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες αν δεν είχα ακούσει το "Killing Is My Business" και τη Βίβλο όλου του metal, "Peace Sells"», για να συνεχίσει: «Περίπου δέκα χρόνια πριν, είχαμε περιοδεύσει με τους Megadeth και το είχα εξομολογηθεί αυτό στον Dave και τον David, και κρατήσαμε επαφή. Όταν με πήρε ο Dave και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να βγάλουμε ένα thrash άλμπουμ μαζί, νόμιζα πως πρόκειται για πλάκα με κρυμμένη κάμερα. Προσπάθησα να το παίξω cool, αλλά έμεινα άφωνος. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός αλλά ο μοναδικός στόχος είναι να φτιάξουμε το καλύτερο δυνατό thrash δίσκο που μπορούμε».
Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Chris Adler είχε πει πως για τον ίδιο και τον αδερφό του (κιθαρίστα των Lamb), oι Megadeth τους ξύπνησαν το heavy metal μέσα τους.
Σχετικά με τον παρτενέρ του Mustaine στις κιθάρες, δεν υπάρχει ακόμα νεότερη εξέλιξη, με το όνομα του Kiko Loureiro των Angra να παραμένει φαβορί.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...