Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

To εξώφυλλο του επερχόμενου Repentless των Slayer


ΣΤΙΣ 11 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το 11ο άλμπουμ των βασιλιάδων του thrash, Slayer, με τίτλο Repentless, το οποίο έρχεται έξι χρόνια μετά το World Painted Blood. Eξι χρόνια μέσα στα οποία συνέβησαν... κοσμογονικές αλλαγές στο γκρουπ, τόσο με το χαμό του Jeff Hanneman, όσο και με την αποχώρηση του Dave Lombardo...





Η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του Repentless, το οποίο έχει φιλοτεχνήσει ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης Marcelo Vasco (Machine Head, Soulfly, Cavalera Conspiracy, Dimmu Borgir, Obituary κ.α.), σε συνεργασία με τους Tom Araya και Kerry King. «Είχαμε μια σειρά από πολλές ιδέες για το εξώφυλλο και αισθανθήκαμε ότι ο Marcelo ήταν ο καλύτερος. Κάναμε κάποιες προτάσεις και το αποτέλεσμα είναι ένα φοβερό εξώφυλλο του άλμπουμ», τόνισε ο Araya.
Οι Slayer όμως δεν ξεχνούν τον Hanneman: «Το Repentless είναι ένα αφιέρωμα στον Jeff. Εγώ το ονομάζω HannemAnthem. Είναι δική μου οπτική γωνία για το πώς έβλεπε τον κόσμο ο Jeff. Εάν ο έγραφε ένα τραγούδι για τον εαυτό του, αυτό θα ήταν το Repentless», δήλωσε ο Κing.
To ομότιτλο τραγούδι θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 19 Ιουνίου σε ψηφιακή μορφή. Υπενθυμίζεται ότι στο τιμόνι της παραγωγής κάθεται, πλέον, ο πολύπειρος Terry Date (Pantera, Slipknot, Soundgarden).
Δείτε το εξώφυλλο του Repentless, καθώς και τους στίχους του κομματιού:







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...