Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Smallwood: Τέλη Μαΐου θα ξέρουμε για τον Dickinson


EΥΧΑΡΙΣΤΑ δείχνουν να είναι τα νέα για την κατάσταση του Bruce Dickinson και τη μάχη που δίνει για να νικήσει τον καρκίνο. Ο μάνατζερ των Iron Maiden, Rod Smallwood, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία δίνει λεπτομέρειες της θεραπείας, μεταφέροντας τη συγκίνηση του 56χρονου τραγουδιστή για τη στήριξη των οπαδών σε όλο τον κόσμο...




Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Bruce μου ζήτησε να πω σε όλους ευχαριστώ για την τρομερή συμπαράσταση και τις θερμές ευχές. Είναι βαθύτατα συγκινημένος και παίρνει θάρρος από την αυθόρμητη και στοργική ανταπόκριση της παγκόσμιας οικογένειας οπαδών των Maiden.
Η ακτινοθεραπεία λειτουργεί σωρευτικά, δρώντας στο σώμα για περίπου τρεις εβδομάδες μετά από την θεραπεία.Η επτά εβδομάδων θεραπεία του Bruce έχει ολοκληρωθεί και πέρασε μια μεγάλη περίοδο πόνου και δυσφορίας. Ευτυχώς, πλέον, αρχίζει να αναρρώνει και ο πόνος θα συνεχίσει να υποχωρεί και το πρήξιμο να μειώνεται για το επόμενο δίμηνο, όταν και θα είναι σε θέση να κάνει μαγνητική τομογραφία. Μόνο τότε ότι θα έχουμε την πλήρη επιβεβαίωση ότι ο καρκίνος έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ωστόσο η πρόγνωση εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά καλή και όλοι είναι αισιόδοξοι για πλήρη ανάκαμψη. Μετά τη μαγνητική τομογραφία, θα σας ενημερώσουμε επισήμως μέσω της ιστοσελίδας μας την κατάλληλη στιγμή, πιθανότατα στα τέλη Μαΐου.
Μετά από αυτό, θα χρειαστούν κάποιοι μήνες ώστε ο Bruce να επανέλθει πλήρως. Φυσικά, τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας κατανοούν απολύτως την κατάσταση και τα σχέδια των Maiden θα καθοριστούν από την πρόοδο του Bruce.
Παρακαλώ συνεχίστε τις θετικές σας σκέψεις. Τις εκτιμούμε πάρα πολύ.

Ευχαριστώ
Rod Smallwood»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...