Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Nέο video clip από τους Motorhead και τα παρασκήνια αυτού


ΤΟ video-clip για το κομμάτι When the Sky Comes Looking for You, από το τελευταίο άλμπουμ, Bad Magic, αλλά και ακόμη ένα βίντεο σχετικά με το πως γυρίστηκε αυτό, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Motörhead. «Η ζωή σού φέρεται όπως χρειάζεται. Και όταν μέσα σ’ όλα τ’ άλλα σε ψάχνει ο θάνατος, δεν υπάρχει ραντεβού, συχνά δεν υπάρχει και λόγος. Οταν έρχεται για σένα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», λέει ο βραβευμένος φωτογράφος και σκηνοθέτης, Πεπ Μπονέτ, που ανέλαβε το όλο εγχείρημα. «Δεν έχει τόπο, χρόνο και ηλικία. Δεν ενδιαφέρεται για τίποτα απ’ αυτά και δεν τον νοιάζει αν είσαι νέος ή γέρος», προσθέτει...


Μία μοτοσικλέτα με τον αναβάτη της διαβαίνει έναν σκονισμένο δρόμο στην έρημο χωρίς ξεκάθαρο προορισμό και χωρίς ξεκάθαρες προσδοκίες. Η νεαρή πεζοπόρος περιμένει, με την κιθάρα και την ελπίδα της πακεταρισμένες στη ζεστή, νεανική αίσθηση ενέργειας και ενθουσιασμού. Μέχρι που πεθαίνει. Έτσι απλά… Και ο αναβάτης συνεχίζει προς το μπαρ Excalibur, όπου έχουν συγκεντρωθεί headbangers και πότες, χαρτοκλέφτες και αλήτες. Μηχανόβιος; Ο διάβολος; Ο διάβολος μηχανόβιος; Ο θάνατος; «What are ya gonna do now?», γρυλίζει ο Lemmy και στα επόμενα λεπτά βρίσκουμε κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματά του.


Ο Pep Bonet (που φωτογραφίζει τους Motörhead από το 2008), δημιούργησε πλήρως ψηφιακά αυτή την ταινία μικρού μήκους μέσα σε λίγες μέρες τον Οκτώβρη, αποφασίζοντας να τη γυρίσει στην πόλη του, Μαγιόρκα, με 50 κομπάρσους που συγκέντρωσε στο μπαρ Excalibur του φίλου του Tσάβι, το οποίο έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες πάρτι στα χρόνια ύπαρξής του (μάλιστα, ο Τσάβι απέκτησε τατουάζ με το σήμα των Motörhead στη διάρκεια των γυρισμάτων από τον γνωστό καλλιτέχνη από τη Βαρκελώνη Τσάβι Καστάνο, ιδιοκτήτη του Barcelona Electric Tattoo). Η όλη παραγωγή ήταν ένας «αγώνας» αγάπης και φιλίας για τον Πεπ Μπονέτ, τον οποίο βοήθησε στη συγγραφή του σεναρίου ο μοντέρ Miguel Angell Font.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...