Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 2CELLOS - Celloverse [2015]


ΔΥΟ ΝΕΟΙ, άκρως ταλαντούχοι, από την Κροατία, έχοντας ως όπλο τους, δύο τσέλα, επιχειρούν να μεγεθύνουν το όνομά τους σε όλο τον κόσμο, κάτι που έκαναν πριν από πολλά χρόνια οι Apocalyptica. Οι Luka Šulić και Stjepan Hauser ξαναχτυπούν με το 3ο στούντιο άλμπουμ τους, το Celloverse, το οποίο αποτελείται ξανά (στο μεγαλύτερο μέρος του) από διασκευές ροκ και ποπ κομματιών σπουδαίων καλλιτεχνών...






{Δύο τσέλα γίνονται πραγματική πηγή απόλαυσης στα χέρια των ταλαντούχων 2Cellos}

Το 2011 ήταν η χρονιά που κυκλοφόρησαν το παρθενικό τους άλμπουμ, το ομώνυμο 2Cellos, ενώ το 2013 προκάλεσαν αίσθηση με το In2ition και τη διασκευή του Highway To Hell των AC/DC μαζί με τον τεράστιο Steve Vai. Φέτος, επέστρεψαν με μία ακόμη «χούφτα» διασκευών και ενός δικού τους κομματιού. 
Ετσι, στα περίπου 48 λεπτά του Celloverse, θα ακούσουμε τους δύο ταλαντούχους μουσικούς να κάνουν «δικά τους», θρυλικά κομμάτια, όπως τα The Trooper των Iron Maiden, Thunderstruck των AC/DC, το υπέροχο Street Spirit των Radiohead, το Hysteria των Muse ή τα Shape of My Heart του Sting και They Don't Care About Us του Michael Jackson.

Οι Šulić και Hauser εμφανίζονται πιο απελευθερωμένοι στο φετινό άλμπουμ τους και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην εκτέλεση των κομματιών. Mην περιμένετε να ακούσετε τη σκοτεινή αισθητική των Apocalyptica στο Celloverse και γενικότερα στους 2Cellos. Το ντουέτο από την Κροατία, αντιθέτως με τους Φινλανδούς τσελίστες, βγάζει όλο το «φως» που πηγάζει από τα κομμάτια που έχουν επιλέξει και χαρίζουν στον ακροατή, φρεσκάδα και καλή διάθεση.

Οι 2Cellos διασκεδάζουν απίστευτα με το δρόμο που έχουν χαράξει και αυτό το «πάρτι» το μεταδίδουν με τον καλύτερο τρόπο στον ακροατή. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αναμφισβήτητα, το Celloverse είναι μία εξαιρετική πρόταση για ένα δώρο - στολίδι.


Η tracklisting:

1. The Trooper (Steve Harris) 4:34
2. I Will Wait (Marcus Mumford) 4:07
3. Thunderstruck (Intro) 0:32
4. Thunderstruck (Angus Young,Malcolm Young) 3:42
5. Hysteria (Muse) 2:35
6. Shape of My Heart (Sting) 4:36
7. Mombasa (Hans Zimmer) 3:37
8. Time (Hans Zimmer) 4:18
9. Wake Me Up (Avicii) 4:09
10. They Don't Care About Us (Michael Jackson) 3:25
11. Live and Let Die" (feat. Lang Lang) Paul McCartney,Linda McCartney 2:59
12. Street Spirit (Fade Out) Radiohead 4:40
13. Celloverse 4:21

Total length: 47:53

THE SHADOW
Αξιολόγηση: 8>10





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...