Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Nέα κομμάτια από τους System Of A Down, ύστερα από 15 χρόνια λόγω του πολέμου στην Αρμενία (videos)

 

ΔΥΟ ΝΕΑ κομμάτια ύστερα από 15 χρόνια, κυκλοφορούν οι System Of A Down (για όσους δε γνωρίζουν, το αρμενικής καταγωγής, αμερικανικό heavy metal γκρουπ), εξαιτίας του πολέμου που έχει ξεσπάσει στο Ναγκόρνο Καραμπάχ...







Η αναζωπύρωση των εχθροπραξιών μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, έφερε ξανά κοντά το δημοφιλές συγκρότημα, το οποίο ηχογράφησε δύο κομμάτια, τα Protect The Land και Genocidal Humanoidz.

Οπως δηλώνουν, τα έσοδα από τις πωλήσεις (μέσω Bandcamp) θα διατεθούν στο Αρμενικό Ταμείο, βοηθώντας τις ανθρωπιστικές προσπάθειες στην περιοχή.

«Εφτασε η ώρα να το κάνουμε αυτό, τώρα μαζί, οι τέσσερίς μας, έχουμε κάτι εξαιρετικά σημαντικό να πούμε ως ενιαία φωνή», τόνισαν στο Instagram οι Serj Tankian, Daron Malakian, Shavo Odadjian και John Dolmayan, προσθέτοντας: «Αυτά τα δύο τραγούδια μιλούν για έναν τρομερό και σοβαρό πόλεμο που διαπράττεται στις πολιτιστικές μας πατρίδες του Artsakh και της Αρμενίας».

Ελπίδα τους, είναι ότι οι ακροατές θα μεταφέρουν σε όλο τον κόσμο «τις φρικτές αδικίες και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» που συνεχίζονται στην πατρίδα τους.

«Στις 27 Σεπτεμβρίου, οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας (μαζί με τρομοκράτες Ισις από τη Συρία) επιτέθηκαν στη Δημοκρατία του Ναγκόρνο Καραμπάχ, την οποία εμείς ως Αρμένιοι αποκαλούμε Artsakh. Τον τελευταίο μήνα, πολίτες νέοι και ηλικιωμένοι ξυπνούν μέρα και νύχτα από τις τρομακτικές εικόνες και τους ήχους των πυραύλων, των βομβών, των πυραύλων, των drone και των τρομοκρατικών επιθέσεων. Έπρεπε να βρουν καταφύγιο σε πρόχειρα καταφύγια, προσπαθώντας να αποφύγουν την πτώση των παράνομων βομβών διασποράς στους δρόμους και τα σπίτια τους, τα νοσοκομεία και τους χώρους λατρείας. Οι επιτιθέμενοι έβαλαν φωτιά στα δάση τους και απειλούν την άγρια ζωή με τη χρήση λευκού φωσφόρου, ενός άλλου απαγορευμένου όπλου», τονίζεται στην ανακοίνωση της μπάντας.

Το BBC αναφέρει ότι περίπου 500 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής και 70.000 ακόμη έχουν εκτοπιστεί.

ΤΗΕ SHADOW










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...