Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Tέλος εποχής για τους Black Sabbath (;)


«ΕΙΝΑΙ η αρχή του τέλους. Ξεκίνησε πριν από περίπου πέντε δεκαετίες με μια ρωγμή του κεραυνού, ένα μακρινό κουδούνισμα και, στη συνέχεια, αυτό το τερατώδες ριφ που συγκλόνισε τη Γη. Ο βαρύτερος ροκ ήχος που ακούστηκε ποτέ. Σε εκείνη την στιγμή το Heavy Metal γεννήθηκε, μια δημιουργία μιας νέας μπάντας από το Birmingham της Αγγλίας από μόλις και μετά βίας μερικούς έφηβους»...



Με αυτή την εισαγωγή μιας σύντομης ανακοίνωσης, οι Black Sabbath ανακοίνωσαν το τέλος. Το τέλος μιας ανεπανάληπτης πορείας που ξεπερνά τα 45 χρόνια (για όσους δεν γνωρίζουν, μπορούν να βρουν ΕΔΩ κάποια στοιχεία).
«Τώρα τελειώνει, με μια τελική περιοδεία της μεγαλύτερης metal μπάντας όλων των εποχών, τους BLACK SABBATH. Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butler κλείνουν το τελευταίο κεφάλαιο της απίστευτης ιστορίας των BLACK SABBATH. Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία, «The End », αρχίζει στις 20 Ιανουαρίου του 2016 και υπόσχεται να ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες περιοδείες με την πιο μαγευτική παραγωγή που έγινε ποτέ. Οταν αυτή η περιοδεία φτάσει στο φινάλε της, τότε θα είναι το πραγματικό τέλος. Το τέλος ενός από τα πιο θρυλικά Rock 'n Roll συγκροτήματα στην ιστορία...»

Κάπως έτσι η θρυλική μπάντα ανακοίνωσε πως μετά την περιοδεία της σε Β. Αμερική, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία (20/1 με 30/4), θα κλειστεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για πάντα. Για πάντα;..






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...