Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

O Paul McCartney εξομολογείται...


ME ΒΑΡΙΑΣ μορφής κατάθλιψη υπέφερε ο Paul McCartney μετά τη διάλυση των Beatles τον Απρίλιο του 1970, γεγονός που τον εξώθησε στην «αγκαλιά» του αλκοόλ. Αυτό και άλλα πολλά αποκάλυψε το θρυλικό -73χρονο πλέον- «σκαθάρι» σε προχθεσινή συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό του BBC...






Ο σπουδαίος μουσικός και μέλος ενός από τα ιστορικότερα γκρουπ, διηγήθηκε επίσης πώς ναι μεν άρχισε να κάνει συστηματική χρήση αλκοόλ για να αντιμετωπίσει τη θλίψη του αφού διαλύθηκαν τα «Σκαθάρια», τον Απρίλιο του 1970, αλλά ένας σημαντικός λόγος ήταν και η επιτυχημένη του προσπάθεια να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Τζον Λένον, λίγο καιρό πριν ο τελευταίος δολοφονηθεί στη Νέα Υόρκη το 1980. 


«Η διάλυση του συγκροτήματος σήμανε την απομάκρυνσή μου από τους παιδικούς μου φίλους. Δεν ήξερα αν θα συνέχιζα να γράφω μουσική. Βούλιαξα στο ποτό, αλλά σύντομα κατάλαβα ότι δεν μου έφτανε αυτό. Ηθελα να αρχίσω από το μηδέν, και έτσι με την τότε σύζυγό μου Λίντα δημιουργήσαμε τους Wings. Για να σας πω την αλήθεια, στην αρχή δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Οσοι μας επέκριναν είχαν δίκιο. Η Λίντα δεν ήξερε καλά καλά να παίζει πλήκτρα και αναγκάσθηκε να μάθει στην πορεία. Χάρηκα ιδιαίτερα που τα βρήκαμε ξανά με τον Τζον Λένον πριν πεθάνει», είπε ο Paul McCartney.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...