Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ο McBrain μιλά για τον Dickinson και το νέο άλμπουμ των Iron Maiden


ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ σχετικά με την κατάσταση του Bruce Dickinson και το νέο άλμπουμ των Iron Maiden, προέβη ο ντράμερ του γκρουπ, 
Nicko McBrain, μέσα από συνέντευξη που έδωσε σε αμερικανικό ραδιόφωνο του West Palm Beach της Φλόριντα...


«Ημασταν όλοι μακριά όταν ακούσαμε την είδηση για τον Bruce. Eίναι σε καλά χέρια πίσω στο σπίτι του στην Αγγλία, όχι μόνο μαζί με την οικογένειά του, αλλά και με τους ογκολόγους του και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί. Αφού τελείωσε τη
θεραπεία του και όλα αυτά περί θεραπείας, ανταποκρίθηκε εξαιρετικά καλά. Είναι σε καταπληκτική πνευματική φόρμα, παρά τη βιαιότητα της ακτινοβολίας (είχε τρεις συνεδρίες χημειοθεραπείας). Πέρασε αρκετά δύσκολα, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Αλλά είναι προφανώς πολύ καλά. Την περασμένη εβδομάδα, βγήκε έξω. Πηγαίνει κάτω στο μπαρ... παρόλο που ο ίδιος δεν μπορεί να γευτεί την μπύρα του, αλλά είπε, «τουλάχιστον ξέρω ότι αυτή είναι μία μπύρα Trooper. Έχω το μπουκάλι στο χέρι μου [Γέλια]».

Σχετικά με το νέο άλμπουμ, ο McBrain πρόσθεσε: 
«Εχουμε κάνει ένα άλμπουμ και ήταν έτοιμο να κυκλοφορήσει φέτος. Ακόμα είναι. Όταν λέω "ήταν", εννοώ ότι σχεδιάζαμε για να βγει κάνοντας και την απαραίτητη διεργασία γύρω από το άλμπουμ. Αν ο Bruce είναι έτοιμος, ελπίζω στο επόμενο δίμηνο, θα προχωρήσουν οι εξελίξεις... Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να συμβεί αυτό».

Οι 
Iron Maiden δεν έχουν προβεί σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το νέο άλμπουμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Kevin Shirley, θα είναι ξανά ο παραγωγός της νέας προσπάθειας.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...