Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ακούστε το When The Stillness Comes των Slayer


Η ΜΕΓΑΛΗ στιγμή για το νέο άλμπουμ των Slayer πλησιάζει και οι «κολοσσοί» του thrash, έδωσαν στη δημοσιότητα νέο υλικό που αφορά στο κομμάτι When The Stillness Comes από τον ομώνυμο δίσκο που αναμένεται στις 18 Απριλίου και θα είναι ο πρώτος μετά τον θάνατο του Jeff Hanneman...



«Η διαδικασία ηχογράφησης του νέου δίσκου ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια, όταν ο Jeff ήταν μέρος της. Υπάρχει ένα τραγούδι που ηχογραφήσαμε μαζί και έπαιξε σε αυτό, το οποίο ήταν έτοιμο αλλά δεν είχα τελειώσει τα δικά μου φωνητικά. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τουλάχιστον κάτι στο οποίο υπάρχει και ο Jeff…», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Τοm Araya. «Δεν μπορώ βέβαια να αλλάξω τρόπο να γράψω με τον τρόπο που το έκανε ο Jeff. Θα ήταν σαν να πυροβολούσα το πόδι μου. Μάθαμε και οι δυό μας πράγματα δουλεύοντας 30 χρόνια μαζί. Αν στο τέλος ακουστεί σαν κάτι δικό του, το καλύτερο για μένα. Συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, θρησκεία, όλα όσα αρρωσταίνουν και έχουν κυριαρχήσει στον κόσμο, περιγράφονται στους νέους στίχους μας», προσθέτει.
Ο Kerry King δήλωσε σχετικά για το ομώνυμο κομμάτι: «Περιοδεύαμε στην Ευρώπη και είμασταν σε ένα γαμημένο μίνι-βαν τρεις ώρες, στριμωγμένοι και ξεκίνησα να κάνω… κακές σκέψεις. Αφορά έναν τύπο που μόλις ξύπνησε και βλέπει έναν τόπο εγκλήματος με αυτόν να έχει σκοτώσει τους πάντες. Είναι cool».
Απολαύστε τη νέα προσπάθεια των Slayer:





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...