Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ξεπέρασε τον καρκίνο ο Bruce Dickinson


ΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ... επίτηδες, από κάποιο μαγικό κέντρο «ελέγχου» των συναισθημάτων και της ζωής, λίγες ώρες μετά τον χαμό του βασιλιά των μπλουζ, B.B. King, ήρθε η χαρμόσυνη είδηση που όλοι περίμεναν, με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό των Iron Maiden, Bruce Dickinson, να ξεπερνά νικηφόρα το εμπόδιο του καρκίνου. Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί μία ακόμη είδηση που αφορά στο νέο άλμπουμ του γκρουπ...




«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την φανταστική ιατρική ομάδα που είχε αναλάβει την θεραπεία μου τους τελευταίους μήνες, με αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Ολα ήταν δύσκολα για την οικογένειά μου, σκληρότερα απ’ ότι για εμένα. Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους οπαδούς μας για τα καλά τους λόγια και τις θετικές σκέψεις τους. Εχω παθιαστεί για την προσπάθεια να διατηρηθεί αυτή η θετική στάση, και η ενθάρρυνση από την παγκόσμια οικογένεια των Maiden σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Αυτή την στιγμή νιώθω ότι έχω τρομερό κίνητρο και ανυπομονώ να επιστρέψω ως συνήθως στην δουλειά, όσο πιο γρήγορα μπορώ», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Dickinson, ενώ ο μάνατζερ της μπάντας, Rod Smallwood, τόνισε:
«Είμαστε φυσικά όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι που οι γιατροί του Bruce ανακοίνωσαν ότι είναι καθαρός από τον καρκίνο. Παρά το γεγονός ότι ο Bruce είναι από την φύση του πρόθυμος να επιστρέψει, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος ώστε να επανέλθει σε πλήρη φόρμα. Εξαιτίας αυτού, η μπάντα δεν θα περιοδεύσει και δεν θα δώσει καμία συναυλία μέχρι την επόμενη χρονιά. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θα κατανοήσουν την κατάσταση και ότι όπως και εμείς, προτιμούν να περιμένουν έως ότου ο Bruce επιστρέψει στο συνηθισμένο για εκείνον υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης πριν βγει στον δρόμο. Προς το παρόν, στοχεύουμε στο να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές στον νέο δίσκο των Iron Maiden και σε αυτό θα επικεντρωθούμε τις επόμενες εβδομάδες. Η κυκλοφορία είναι προγραμματισμένη για εφέτος. Εν τω μεταξύ, θα ήθελα να επαναλάβω τα λόγια του Bruce και να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς Maiden. Ήσασταν απίστευτα υπομονετικοί, βάζοντας πρώτα την υγεία και την καλή κατάσταση του Bruce σε αυτή την δύσκολη περίοδο, καθώς και την μπάντα, και εκτιμώ την υποστήριξή σας».
Το γκρουπ δεν έχει ακόμη αποκαλύψει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ του, αλλά τα μέλη της μπάντας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί στο Παρίσι, κατά τους τελευταίους μήνες, μαζί με τον παραγωγό τους, ο Kevin Shirley, ο οποίος φημολογείται ότι θα διευθύνει ακόμη μία προσπάθειά τους.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...