Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Scorpion Child - Acid Roulette [2016]


TO 2013 oι Scorpion Child συστήθηκαν στο κοινό με το ομώνυμο παρθενικό άλμπουμ τους
και παρότι η ομοιότητά τους με τους Led Zeppelin ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, διέκρινα μια φλόγα στη μουσική τους που έσπευσα να αποκτήσω τον δίσκο τους. Τρία χρόνια μετά, η hard rock παρέα από το Τέξας επέστρεψε με τη δεύτερη προσπάθειά τους, το  Acid Roulette. Και μας επιφυλάσσουν πολλά ωραία πράγματα...






{Ενα άλμπουμ κεφάτο και πλούσιο. Ενα άλμπουμ που μοσχοβολάει ροκ}


Οι Scorpion Child δεν εγκαταλείπουν φυσικά, ούτε τώρα τους αγαπημένους τους Led Zeppelin και όλες τις επιρροές με τις οποίες πορεύονται όλα αυτά τα χρόνια, όμως, πλέον, δείχνουν έτοιμοι για το μεγάλο βήμα τους· το βήμα που θα τους εκτοξεύσει στον παγκόσμιο hard rock χάρτη.

Ετσι, στο Acid Roulette συναντάμε αρχικά, πολύ περισσότερο νεύρο και τσαμπουκά από το ντεμπούτο τους. Ζοχαδιάρικο, κεφάτο, φρέσκο rock n' roll κατευθείαν από τα 70's, με όλη την αύρα και τα χρώματα εκείνης της μαγικής εποχής, αλλά όχι με συνθέσεις βαρετές και παρωχημένες. Η μπάντα βάζει την ψυχή της και τα δικά της πράγματα μέσα στο άλμπουμ και μας προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, που με χαροποίησε ιδιαίτερα.


Ηard και psychedelic rock, rock n' roll, doom ψήγματα (Blind Man’s Shine), metal πινελιές (Reaper’s Danse), επιβλητικά ριφ και μπασογραμμές, αλέθονται όλα μαεστρικά μέσα στο Acid Roulette, το οποίο αναδεικνύει από το πρώτο, κιόλας, κομμάτι του, τον πλούτο του και την αξία του Αryn Jonathan Black και της φοβερής παρέας του.

Το Acid Roulette, έρχεται την κατάλληλη στιγμή να μας υπενθυμίσει ότι το ροκ μπορεί να... ψυχορραγεί, αλλά έχει ακόμη πράγματα να μας δώσει, αρκεί να υπάρχουν γκρουπ όπως οι Scorpion Child και οι μουσικές τους. Η μπάντα παρουσιάζει κατακόρυφη βελτίωση από το 2013 και δείχνει ότι το νερό μπήκε στο αυλάκι. Αναμφισβήτητα, ένα από τα άλμπουμ της χρονιάς.


Tracklist:

01. She Sings, I Kill 5:03
02. Reaper’s Danse 3:41
03. My Woman In Black 4:12
04. Acid Roulette 5:50
05. Winter Side Of Deranged 3:15
06. Séance 1:07
07. Twilight Coven 3:51
08. Survives 4:25
09. Blind Man’s Shine 4:38
10. Moon Tension 3:24
11. Tower Grove 4:14
12. I Might Be Your Man 5:57
13. Addictions 6:34

THE SHADOW
Αξιολόγηση: 9>10






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...