Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Οι System of a Down ετοιμάζουν νέο άλμπουμ


«OTAN θα είμαστε έτοιμοι οι φαν μας θα ακούσουν νέο υλικό», δήλωσε ο μπασίστας των System of a Down, Shavo Odadjian. Οπως τόνισε, το γκρουπ βρίσκεται σε φάση παραγωγής του νέου άλμπουμ, όμως δεν μπορεί να δεσμευθεί ορίζοντας συγκεκριμένη ημερομηνία...




Oι System of a Down ετοιμάζονται για το SOAD'S UP, την παγκόσμια περιοδεία για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας της Γενοκτονίας των Αρμενίων, τον Απρίλιο του 1915, κατά την οποία 1,5 εκατομμύρια Αρμένιοι δολοφονήθηκαν από τους Οθωμανούς. Η μπάντα
βρίσκεται από το 2005 χωρίς άλμπουμ μετά τα Mezmerize και Hypnotize. Ερωτηθείς ο 
Odadjian αν οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν τη νέα δουλειά το 2015 ή το 2016, τόνισε: «Είμαστε σε κινητικότητα, αλλά δεν θέλω να σας δώσω χρονικό στίγμα, επειδή δεν θέλω να φανώ αφερέγγυος. Οταν θα είμαστε έτοιμοι, ο κόσμος θα το μάθει. Είμαστε μαζί εδώ και 20 χρόνια, έτσι θα πρέπει να μερικές φορές να πάει μακριά και να επανέλθει όλη αυτή η νέα ενέργεια και έμπνευση. Κάποτε χωρίσαμε. Το μόνο που αποκομίσαμε ήταν κέρδος και ενεργητικότητα για νέες εμπειρίες. Καταλάβαμε ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλο περισσότερο. Είμαστε αδέρφια».
Ο Serj Tankian τον περασμένο μήνα, δήλωσε ότι θα επιστρέψει στο στούντιο, μόνο αν και ο κιθαρίστας Daron Malakian μπορεί να γράψει αρκετό υλικό που κρίνουν αρκετά καλό. Πέρυσι, ο ντράμερ, John Dolmoyan είχε δηλώσει ότι είναι απογοητευμένος με την αδράνεια της μπάντας.
Οι SOAD θα μετάσχουν τον προσεχή Ιούνιο ως headliners, στο Canada's Amnesia Rockfest στο Κεμπέκ, μαζί με τους Slayer, Rob Zombie, Linkin Park και Deftones.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...