Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

«Εφυγε» στα 61 χρόνια του ο Phil Taylor


O NΤΡΑΜΕΡ πάνω στον οποίο χτίστηκε η αυτοκρατορία των Motorhead, «έφυγε» την Τετάρτη σε ηλικία 61 ετών. 
«Lil' Philthy... Αυτός που κάποτε φώναζε "stop wincing about" σε έναν δίσκο μας. Αυτός που οδήγησαν ένα σωρό πιτσιρικάδες να κάνουν κάνουν το μαλλί τους, punk/metal... αυτός που έπαιζε τα ντραμς με ορμή και αποφασιστικότητα, που αποκαλούσε τον κόσμο "wazzocks"... αναπαύσου εν ειρήνη, με πολύ αγάπη», είναι το μήνυμα που ανήρτησε η μπάντα στη σελίδα της στο Facebook...


O Philthy Animal, όπως ήταν το προσωνύμιό του, έπαιξε σχεδόν σε όλους τους δίσκους που γιγάντωσαν τους Motorhead, καθιερώνοντας το ιδιαίτερο drumming του στο στυλ της σπουδαίας rock n' roll μπάντας: Οn Parole/Motorhead, Overkill, Bomber, Ace Of Spades, Iron Fist, Another Perfect Day, Rock N' Roll, 1916 και March Or Die του 1992, ήταν τα άλμπουμ που συμμετείχε με το τελευταίο να αποτελεί τον δίσκο-παράδoση της σκυτάλης στον Mickey Dee, ο οποίος βρίσκεται μέχρι σήμερα στο σχήμα.

Ο «Fast» Eddie Clarke, κιθαρίστας της πρώιμης εποχής του γκρουπ και δημιουργός των Fastway, ανακοίνωσε το θάνατο του Taylor, στο FB, χωρίς να αποκαλύψει τα αίτια: «Ο αγαπημένος φίλος και αδελφός μου, έφυγε χθες (σ.σ. προχθές) το βράδι. Ήταν πολύ καιρό άρρωστος, αλλά αυτό δεν το κάνει ευκολότερο όταν έρχεται τελικά αυτή η ώρα. Τον ήξερα από 21 ετών και ήταν ήταν φοβερός χαρακτήραςΕυτυχώς, φτιάξαμε μαζί φανταστική μουσική και έχω πάρα πολλές, καλές αναμνήσεις από την παρέα μας. Rest in peace, Phil!»







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...