Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Last In Line. Η μπάντα του Dio χωρίς τον Dio ετοιμάζεται για το πρώτο της άλμπουμ...


ΕΔΩ και τρία χρόνια, πρώην μέλη των σχημάτων της προσωπικής μπάντας του Ronnie James Dio, έχουν δημιουργήσει ένα νέο γκρουπ, το οποίο τιτλοφορείται ως Last In Line. Πλέον, αποφάσισαν πως ήρθε η στιγμή για να βγουν στο προσκήνιο με το πρώτο άλμπουμ. Ποιοί είναι όμως αυτοί οι τύποι και τι δίσκο αναμένουμε;..



Ο πρώην κιθαρίστας του Dio και νυν των Def Leppard, Vivian Campbell έχει αναλάβει να δώσει σάρκα και οστά σ' αυτό το φιλόδοξο σχέδιο. Μαζί του κάλεσε τους Vinny Appice στα ντραμς, Jimmy Bain στο μπάσο και τον πληκτρά, Claude Schnell. Ο Andrew Freeman των Hurricane και των Lynch Mob θα αναλάβει το απαιτητικό μέρος των φωνητικών.

Το άλμπουμ που θα τιτλοφορείται ως Heavy Crown, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου 2016 από την Frontiers Music Srl. με παραγωγό τον Jeff Pilson. Τα δύο πρώτα singles θα είναι τα The Devil In Me και Starmaker, ενώ έχουν ετοιμαστεί και τα αντίστοιχα βίντεο κλιπ, τα οποία θα δοθούν στη δημοσιότητα μέσα στο 2015 (τουλάχιστον το ένα από τα δύο). «Το άλμπουμ θα είναι 50% ο ήχος από τις τρεις πρώτες δουλειές του Dio και το άλλο μισό από νεότερα πράγματα που ακούμε μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Campbell.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...