Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Μήνυμα των Eagles of Death Metal για τη μοιραία βραδιά


ΠΕΝΤΕ ημέρες μετά το μακελειό στο Παρίσι, οι Eagles of Death Metal που είχαν την ατυχία να παίζουν στο Bataclan το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής, με μήνυμα στο Facebook, τοποθετούνται για πρώτη φορά σχετικά με τα γεγονότα που δημιούργησαν νέο status στην Ευρώπη και τον κόσμο...«Παρά το γεγονός ότι η μπάντα βρίσκεται πίσω στην ασφάλεια του σπιτιού της, είμαστε ακόμα τρομοκρατημένοι και προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη στη Γαλλία. Η καρδιά και οι σκέψεις μας βρίσκονται κατά κύριο λόγο με τον αδελφό μας Nick Alexander, τους ανθρώπους της δισκογραφικής μας εταιρείας Thomas Ayad, Marie Mosser, και Manu Perez και όλους τους φίλους μας και οπαδούς μας που έχασαν τις ζωές τους στο Παρίσι, όπως επίσης στους φίλους και τους συγγενείς τους.

Παρά το γεγονός ότι είμαστε βυθισμένοι στη θλίψη για τα θύματα, τους φίλους, τις οικογένειες και τους κατοίκους του Παρισιού, είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε όρθιοι με την καινούργια μας οικογένεια, τώρα ενωμένοι όλοι με το στόχο της αγάπης και της συμπόνιας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τη Γαλλική αστυνομία, το FBI, τα υπουργεία εξωτερικών των ΗΠΑ και της Γαλλίας, ειδικά τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας και βοήθησαν ο ένας τον άλλο όσο μπορούσαν μπροστά στην ανείπωτη φρίκη, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη επισκιάζει το κακό. Όλες μας οι συναυλίες αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας

Vive la musique, vive la liberte, vive la France, and vive EODM», είναι το μήνυμα της ροκ μπάντας από την Καλιφόρνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...