Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Μάνατζερ των Metallica ανάμεσα στους νεκρούς του Bataclan


O THOMAS Ayad, ο 32χρονος πρώην μάνατζερ των Metallica, τέως διευθυντής της Universal στη Γαλλία και στέλεχος της Mercury, είναι ένας από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης της περασμένης Παρασκευής στο Bataclan του Παρισιού...




Ο Ayad (στη φωτογραφία με τον James Hetfield) είχε συνεργαστεί με δεκάδες μουσικούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του ποπ σταρ Justin Bieber και του θρύλου των Rolling Stones, Keith Richards, οι οποίοι με μήνυμά τους τον ευχαρίστησαν για το έργο που επιτέλεσε. Οι Metallica εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζεται μεταξύ άλλων:

 «Είχαμε μεγάλη τύχη να συνεργαστούμε με τον Thomas Ayad στη Universal Music στη Γαλλία τα τελευταία οκτώ χρόνια. Εγινε μέλος της οικογένειας των METALLICA, οπαδός, φίλος, ένας ζεστός, εξυπηρετικός άνθρωπος κάθε φορά που επισκεπτόμασταν τη Γαλλία. Την Παρασκευή χάσαμε Thomas, στο θέατρο Bataclan, με έναν τρόπο που κανείς από εμάς δεν μπορεί να κατανοήσει. Οι σκέψεις μας είναι με τον Thomas, τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους και όλους τους Παριζιάνους σ' αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...