Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Προς reunion - βόμβα οι Guns N' Roses!


ΠΟΛΥ κοντά στην επανένωση του θρυλικού line up τους, βρίσκονται οι Guns N' Roses, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ. Η μεγάλη rock n' roll μπάντα, τα δικαιώματα της οποίας κατέχει ο Axl Rose, σχεδιάζει μία παγκόσμια περιοδεία θέλοντας να γιορτάσει τα 30 χρόνια ύπαρξής της…





Ο Slash, δήλωσε πρόσφατα πως οι σχέσεις του με τον Axl έχουν αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό και πως είναι έτοιμοι για το μεγάλο reunion (ένα από τα πολλά που περιμένουμε - δείτε ΕΔΩ τα άλλα), λεπτομέρειες για το οποίο θα διαρρεύσουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Duff McKagan έχει ήδη ειδοποιηθεί και φέρεται να έχει συμφωνήσει, αφού διατηρεί καλές σχέσεις, τόσο με τον Slash όσο και με τον Rose, ενώ τα δύο ερωτηματικά αφορούν στους Izzy Stradlin και Steven Adler.


Ο πρώτος, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και αναζητείται για να μιλήσουν. Ο δεύτερος, δε φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και εξετάζεται το θέμα του Matt Sorum, όπως είχε συμβεί στα δύο Use Your Illusion. Δισκογραφικά, παραμένει άγνωστο αν θα γίνει κίνηση ώστε η μπάντα να μπει ξανά στο στούντιο. Ήδη, πάντως, από τους GNR του Chinese Democracy, υπάρχει μόνο ο Axl... Τελευταίες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για επανένωση μόνο των Axl, Slash και Duff.


Διαβάστε ΕΔΩ το αφιέρωμα του Shadow Nation στο σπουδαίο Appetite For Destruction.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...