Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ξαφνικό τέλος για τους σπουδαίους Graveyard!


ΜΕ ΜΙΑ λιτή ανακοίνωσή τους μέσω Facebook, οι Σουηδοί Graveyard γνωστοποίησαν ότι διαλύονται. Εχοντας ως τίτλο «Σκοτεινά σύννεφα πάνω από το νεκροταφείο (graveyard) σήμερα», αναλύουν τους λόγους του πρόωρου και εκκωφαντικού τέλους...





«Εξαιτίας του κλασικού λόγου "διαφορές μέσα στο γκρουπ", οι 
Graveyard είναι επισήμως από σήμερα κλειστοί. Αυτή είναι η τελική απόφασή μας μετά από μια περίοδο που πολεμήσαμε με προσωπικά προβλήματα. Τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και πλέον η ενέργεια είναι πολύ χαμηλή. Ως άμεσο αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, μετά λύπης σας λέμε ότι όλες οι προγραμματισμένες περιοδείες ακυρώνονται. 

Οι Graveyard ήταν πάντα κάτι περισσότερο από μουσική και με κουβέντα και προσέγγιση προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν ξέρουμε αν και πότε οι Graveyard θα επιστρέψουν ξανά».

Μείνετε συντονισμένοι, μείνετε χαρούμενοι & όχι ατελείωτη νύχτα στον ορίζοντα.

Joakim, Axel, Truls, Jonatan»

Οι Graveyard ιδρύθηκαν το 2006 στο Γκέτενμποργκ και κυκλοφόρησαν τέσσερα άλμπουμ, τα Graveyard του 2007, Hisingen Blues του 2011, Lights Out του 2012 και Innocence & Decadence (ΕΔΩ η παρουσίαση από το SN) του 2015.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...