Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Νεκρός στα 41 του ο χαρισματικός κιθαρίστας Alexi Laiho

 

ΜΕ ΜΙΑ θλιβερή είδηση υποδέχεται τον σκληρό ήχο το 2021, καθώς ανακοινώθηκε ο θάνατος του Φινλανδού κιθαρίστα, συνθέτη και τραγουδιστή, Alexi Laiho σε ηλικία 41 ετών...






Ο ιδρυτής των Children Of Bodom, σύμφωνα με την εταιρία του, Napalm, έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του στο Ελσίνκι πριν από λίγες ημέρες, ύστερα από σοβαρά και μακροχρόνια -όπως αναφέρεται- προβλήματα υγείας, που άρχισαν να τον ταλαιπωρούν από το 2012.

Ο Laiho ίδρυσε τους Children Of Bodom το 1993 και παρέμεινε σ' αυτούς μέχρι το χωρισμό τους στο τέλος του 2019. Πέρσι, δημιούργησε το νέο του συγκρότημα, τους Bodom After Midnight.

Το 1999 δημιούργησε τους Sinergy, με τους οποίους κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ.

Τον Ιανουάριο του 2003 η ESP είχε κατασκευάσει μια σειρά μοντέλων Alexi Laiho Signature, προς τιμήν του χαροσματικού κιθαρίστα.

«Είμαστε συντριμμένοι από τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου μας φίλου και μέλους της μπάντας. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό το σοκ και τη βαθιά θλίψη που αισθανόμαστε», δήλωσαν τα μέλη των Bodom After Midnight, Daniel Freyberg, Mitja Toivonen και Waltteri Väyrynen.


Η σύζυγος του Laiho, Kelli Laiho-Wright, είπε: «Ο Alexi ήταν ο πιο αγαπητός και υπέροχος σύζυγος και πατέρας. Οι καρδιές μας είναι αιώνια σπασμένες.

Η αδερφή του μουσικού, δήλωσε: «Είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι. Ζητούμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες κατανόηση και ιδιωτικότητα. Η κηδεία του μικρού μου αδερφού θα πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό κύκλο».








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...