Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Νέο άλμπουμ από τους The Answer


Nέο δισκογραφικό χτύπημα ετοιμάζουν οι Ιρλανδοί The Answer. Ο τίτλος του 5ου άλμπουμ θα είναι «Raise A Little Hell» και η διάθεσή του στην αγορά έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαρτίου στη Β. Αμερική, ξανά από τη Napalm Records. Το γκρουπ θα αποκαλύψει κάποια κομμάτια μέσα στον Χειμώνα στο UK festival...



Ο τραγουδιστής της μπάντας, Cormac Neeson, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με την οικογένεια της Napalm. 
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2014 βρεθήκαμε στην Μαδρίτη για να ηχογραφήσουμε το νέο μας άλμπουμ με τον επί σειρά ετών φίλο και παραγωγό Will Maya. Το διάστημα που περάσαμε στην Ισπανία αποτελεί ένα από τα πιο παραγωγικά και διασκεδαστικά κεφάλαια στην πολύχρωμη ιστορία των Answer. Το νέο μας άλμπουμ, "Raise A Little Hell", προέρχεται από τα εσώψυχά μας. Επαναφέραμε τα μπλουζ, την έπαρση και την ψυχή πίσω στο στούντιο και από εκεί βγήκε ένα άλμπουμ που συμπυκνώνει την αμείωτη αγάπη μας για την πραγματοποίηση της μουσικής μας. Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι με αυτόν τον δίσκο». Το προηγούμενο άλμπουμ του συγκροτήματος, Νew Horizon, κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2013.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...