Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Aποχώρησαν οι Frank και Schwarzmann από τους Accept


ΛΙΓΟ πριν μας εγκαταλείψει το 2014, ο κιθαρίστας Herman Frank (δεξιά) και ο ντράμερ Stefan Schwarzmann (αριστερά), αποχώρησαν από τους Αccept. Ο Frank είχε συμμετάσχει -ουσιαστικά- μόνο στο άλμπουμ Balls To The Wall του 1983 και είχε επιστρέψει το 2010, μαζί με τον Schwarzmann, στην απαρχή της εποχής Tornillo, η οποία μας χάρισε τους τρεις απίστευτους τελευταίους δίσκους, Blood Of The Nations, Stalingrad και το φετινό Blind Rage, που το Shadow Nation κατέταξε στην κορυφή του 2014...



Frank και ο Schwarzmann ήδη ασχολούνται με ένα νέο project, τους PANZER, μαζί με τον μπασίστα και τραγουδιστή Μarcel Schmier (μέση) των θρυλικών thrashers, DestuctionΤο ντεμπούτο των PANZER, με τον τίτλο Send Them All To Hell, κυκλοφόρησε στις 28 Νοεμβρίου από την εταιρία, Nuclear Blast. Πριν από λίγο οι Accept, με επίσημη ανακοίνωση αποχαιρέτησαν τα δύο μέλη τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Χωρίσαμε σαν φίλοι. Οι ACCEPT θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Herman Frank & Stefan Schwarzmann που ήταν μαζί μας τα τελευταία 4+ χρόνια! Εμείς και οι οπαδοί γνωρίζαμε ότι είχαν τη δική τους σταδιοδρομία και ότι τελικά θα προέκυπταν και άλλες συγκρούσεις πέρα από τον έλεγχό μας. Ο Herman και ο Stefan είναι τώρα έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο, με το δικό τους συγκρότημα, τους PANZER και ένα νέο άλμπουμ!"
Παράλληλα, οι Accept ανακοίνωσαν και την περιοδεία του 2015, μέσα στην οποία βρίσκoνται η 23η Μαΐου, ημέρα κατά την οποία θα βρεθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Gagarin και η 24η, όπου θα βρεθούν στο Principal της Θεσσαλονίκης.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...