Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση ΑC/DC σχετικά με τον Phil Rudd - Κατέπεσε το κατηγορητήριο



Aνακοίνωση μέσω της σελίδας τους στο Facebook, εξέδωσαν οι ΑC/DC, σχετικά με τις περιπέτειες του πρώην, πλέον, ντράμερ τους, Phil Rudd. Ο 60χρονος, κατηγορείται ότι προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει δύο ανθρώπους τον Σεπτέμβριο, ωστόσο πριν από λίγες ώρες κατέπεσε το κατηγορητήριο, καθώς ο εισαγγελέας του δικαστηρίου της Νέας Ζηλανδίας δεν πείστηκε ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία...

«Το κατηγορητήριο για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας ποτέ δεν θα μπορούσε να στηριχτεί. Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν μέσα σε 24 ώρες από την πρώτη εμφάνιση του
κ. Rudd στο δικαστήριο. Ο πελάτης μου υπέστη ανυπολόγιστη ζημία από τη δημοσιότητα μια σοβαρής κατηγορίας η οποία ποτέ δεν ήταν δικαιολογημένη», δήλωσε ο δικηγόρος του Rudd. 
Χθες οι AC/DC είχαν προβεί στην εξής ανακοίνωση: «Μάθαμε για την σύλληψη του Phil μόνο όταν έγινε γνωστή η είδηση. Δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο περαιτέρω σχόλιο. Η απουσία του Phil δεν πρόκειται να επηρεάσει την κυκλοφορία (σ.σ. 2 Δεκεμβρίου) του νέου μας άλμπουμ "Rock Or Bust" και την προγραμματισμένη για την επόμενη χρονιά περιοδεία μας». 
Ο Rudd (φωτ. αριστερά) απείχε το τελευταίο διάστημα από τις δραστηριότητες της μπάντας (φωτογράφηση και γυρίσματα video clip), με την επίσημη, μέχρι πρότινος, εκδοχή να κάνει λόγο για οικογενειακό ζήτημα που αντιμετώπιζε. 
Στην πραγματικότητα, συνελήφθη σε έφοδο που έγινε στο σπίτι του, στην πόλη Ταουράνγκα της Νέας Ζηλανδίας. Σημειώνεται, ότι οι κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, κάνναβης και μεθαμφεταμίνης, εξακολουθούν να ισχύουν. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...